top of page

PRODUKTER

din hud är unik

Varje hud är unik och därför har jag valt ut produkter med noggrannhet och omtanke. Här hittar du vilka varumärken jag arbetar med i mina behandlingar som även finns till försäljning.

IMG_6576_jpg.JPG
IMG_6201_jpg.JPG
IMG_6262_jpg.JPG
Eneomey.png

Eneomeys hudvårdsprodukter har en unik sammansättning av djupverkande ämnen med bevisad anti-aging-effekt som stimulerar hudens cellaktivitet och förbättrar både inre och yttre struktur. Eneomeys hudvårdsprogram vitaliserar huden, tar bort döda celler och ökar produktionen av kollagen och elastin. Din hud får en jämnare struktur och en fräschare finish.

maria åkeberg logo.png

 

Maria Åkerberg är en svensk ekologisk serie där man endast använder ekologiskt odlade vegatabiliska oljor. Produktkonceptet baseras på aramaterapi och fysoterapi; växternas inneboende kraft.

BAGLIORA.jpg

Ett svenskt veganskt hudvårdsmärke med en blandning av det bästa från ekologisk hudvård och det bästa från avancerad hudvård.

Dermaceutic logo.jpg

Dermaceutic erbjuder en komplett serie av kemiska peeler och medicinska hudvårdprodukter för estetiska ansiktsbehandlingar för föryngring, behandling av pigmenteringar och akne.

Comfort zone .png

Comfort Zone är ett italienskt varumärke som har tagit hållbart producerad skönhetsvård till en helt ny nivå. Det är en självklarheter som att inte testa på djur och enbart använda certifierade råmaterial till sina ingredienser samt använder Comfort Zone hudvård endast återvunnet material till sina förpackningar.

Alla produkter framställs i Italien och hela produktionsanläggningen drivs endast med förnybar energi som inte släpper ut koldioxid eller andra farliga ämnen.

marc-inbane-logo_edited.png

Marc Inbane är en brun utan sol med omedelbar effekt! Marc Inbane innehåller Aloe Vera, Vitamin E och Ginko detta göra Marc Inbane återfuktande och skonsam för hyn. Efter applicering har man en jämn och härligt solbrun färg i upp till 6 dagar.

Applicering gör man bäst med antingen Kabuki eller Powder brush i ansikte och dekoltage, handsken gör det lätt att fördela Marc Inbane på resten av kroppen.

evy.png

Svenska EVYs solkrämer i mousseform är en favorit hos både stora som små. Innovativ och revolutionerande hudvård. Baserad på en en unik patenterad formula. Rekommenderad av dermatologer.

bottom of page